O LOCAȚIE PLINĂ DE ISTORIE


Berăria „Gambrinus“ a fost deschisă în 1901 de către dramaturgul Ion Luca Caragiale. Locul a devenit încetul cu încetul preferatul multor bucureșteni, iar mai târziu chiar locul întâlnirilor ziariștilor, politicienilor, oamenilor de afaceri, negustorilor sau chiar al artiștilor, însă și al turiștilor. Altfel spus, Berăria a devenit una dintre atracțiile principale ale Bucurestiului, unde poti savura preparate interbelice…

Citește mai mult

Ingrediente

Punem preț pe ingrediente atent selecționate…

Bucătarii noștri au testat săptămâni întregi rețete înainte de a stabili meniul. Astfel, ne putem mândri cu preparate autentice, începând de la aperitive, până la ciorbe și preparatele din carne.
Platourile, preparate în stil interbelic, dar și celelalte rețete sunt gâtite tihnit, cu ingrediente atent selecționate.
La fel și în cazul ciorbelor, bucătarii, mergând pe tehnica tradițională, în fiecare zi pregătesc rețete de poveste. În ceea ce privește dulcurile, toate dulcurile sunt făcute după rețete proprii.

Va recomandam cu drag

preparate gătite din pasiune de către bucătarii noștri